Online eedaflegging - 21 mei 2022

HERINNERING

De inschrijvingen voor de online eedaflegging sluiten op zondag 15 mei!

Belangrijke informatie voor de afgestudeerde artsen die zich inschrijven:
De aperobox zal verstuurd worden naar uw domicilieadres. In afwijking hiervan gelieve ons tijdig te informeren via mail.

Professor dr. An Sermon, Voorzitter Orde der Artsen van Vlaams-Brabant en Brussel, nodigt op zaterdag 21 mei 2022 graag alle afgestudeerde artsen van 2020 & 2021 uit voor de online eedaflegging van Hippocrates

Tijdens deze unieke show wordt online de Eed van Hippocrates afgelegd en kan je samen met je familie en vrienden genieten van een livestream uitgezonden vanuit Health House en onder presentatie van Luc Haekens, beter bekend als reporter en/of beetnemer van De Ideale Wereld. Ook wij haalden de beste journalist in ons naar boven, en trokken de straat op met de meest prangende vragen voor jullie toekomstige patiënten.

Om een tipje van de sluier te lichten, kunnen we jullie al meegeven dat Dr. Maggie De Block (voormalig Minister van gezondheidszorg en ex-huisarts) en prof. Dr. Marc Noppen (CEO UZ Brussel) als special guests zullen optreden met een warme boodschap voor onze nieuwe artsen.

Geen alledaagse livestream dus, maar een show met de nodige dosis humor ter ere van onze nieuwe artsen, op wie wij graag zouden willen toosten. Wij bieden daarom ook aan alle geregistreerde afgestudeerden een hapje en drankje aan, dat aan huis geleverd zal worden.
Graag inschrijven via deze link.


Online eedaflegging